93426
Book
In basket
Coraz więcej mówi się o tym, że pokarm może zapobiegać chorobom, a nawet je leczyć. Dowodów nie trzeba długo szukać: otyłość, cukrzyca, choroby sercowo - naczyniowe, przewlekłe stany zapalne, nowotwory - wszystkie te zaburzenia mają bezpośredni związek z tym, co jemy. Doktor Lindberg, który prowadzi nowoczesną klinikę oferującą pacjentom multidyscyplinarną terapię wielu schorzeń, przedstawia w tej niezwykłej książce sposób, w jaki można zmienić tryb życia, by przejąć kontrolę nad masą ciała i poziomem cukru we krwi oraz poprawić ogólny stan zdrowia. Wracając do swych greckich korzeni, proponuje dietę opartą na solidnych badaniach naukowych. Jej podstawę stanowią 'powolne' węglowodany zawarte w naturalnych, nieprzetworzonych produktach, które są podstawą kuchni śródziemnomorskiej.
Availability:
Suchy Las
There are copies available to loan: sygn. 61 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again