Kulinaria
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog online
(125)
Forma i typ
Książki
(122)
Poradniki i przewodniki
(93)
Publikacje popularnonaukowe
(20)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(9)
Proza
(2)
Audiobooki
(1)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Dostępność
dostępne
(114)
wypożyczone
(16)
Placówka
Suchy Las
(107)
Chludowo
(7)
Złotniki
(16)
Autor
Dąbrowska Beata Anna
(4)
Zasuwa Iwona
(4)
Lawson Nigella
(3)
Skarżyńska Katarzyna
(3)
Śliwińska Katarzyna
(3)
Chodakowska Ewa
(2)
Dymek Marta
(2)
Dąbrowska Ewa
(2)
Kavoukis Lefteris
(2)
Loth-Ignaciuk Agata
(2)
Parsons Lis
(2)
Rudnik Justyna
(2)
Sala Felicita
(2)
Stolińska-Fiedorowicz Hanna
(2)
Szloser Marta
(2)
Wieczorek Marzena
(2)
Żak Aleksandra
(2)
Amar-Constantini Delphine
(1)
Atkins Robert C
(1)
Atkins Veronica
(1)
Bacciottini Lucia
(1)
Baranowska Agna
(1)
Baranowska Natalia
(1)
Bator Julita
(1)
Bator Mikołaj
(1)
Bellersen Quirini Cosima
(1)
Berg Thomas Reinertsen
(1)
Bez David
(1)
Biała Alicja
(1)
Bisek-Szladowska Rozala
(1)
Bolek Michał
(1)
Booth Michael
(1)
Borkowska Paulina
(1)
Borzobohata-Sawicka Maria
(1)
Brandon Sofia
(1)
Bruce Bryan
(1)
Brunka Marek
(1)
Chodkowska-Gyurics Agnieszka
(1)
Chodyniecki Dariusz
(1)
Chojnowska Ilona
(1)
Chorążyczewska Tamara
(1)
Chudzik Małgorzata
(1)
Cohen Jean-Michel
(1)
Crummey Michael
(1)
Czerwiński Arkadiusz
(1)
Derkacz-Strybel Maria
(1)
Dickhaut Sebastian
(1)
Domaradzka Violetta
(1)
Dowbor Katarzyna
(1)
Doyle William
(1)
Drasek-Kańska Malina
(1)
Druckerman Pamela
(1)
Duczyńska-Surmacz Renata
(1)
Duell Frida
(1)
Dusza Barbara
(1)
Dąbrowska Ewa (internista)
(1)
Eastwood Harry
(1)
Eco Umberto
(1)
Erskine Gizzi
(1)
Ferdek Anna
(1)
Figlewska Joanna
(1)
Filipowicz Wika
(1)
Fischl Amy Hess
(1)
Furtak Ewa
(1)
Gancarz Magda
(1)
Goretti Maria
(1)
Gorzelińska Joanna
(1)
Gouny Nicolas
(1)
Gołębiewska-Bijak Maria
(1)
Grzyb Katarzyna
(1)
Gubała Katarzyna
(1)
Górska Agnieszka
(1)
Gąsiorowska Wanda
(1)
Haroutaunian Arto der
(1)
Henley Sal
(1)
Houlbert Angélique
(1)
Jackowicz Jan
(1)
Jankowska Katarzyna
(1)
Jarczok Aleksandra
(1)
Jarzębowska Ewa
(1)
Jas-Baran Marta
(1)
Jönsson Karoline
(1)
Kacperski Ernest
(1)
Kaczarowska Małgorzata
(1)
Kielak Marta
(1)
Kleszcz Ewa
(1)
Klimas Leszek
(1)
Kocowska Barbara
(1)
Komorowska Marta
(1)
Korkosz Michał
(1)
Kostioukovitch Elena
(1)
Kołek Justyn
(1)
Kuroń Jan
(1)
Kutner Julia
(1)
Laraison Émilie
(1)
Leerhsen Charles
(1)
Lewandowska Agata
(1)
Linder Lisa
(1)
Loiseau Anne
(1)
Maciąg Agnieszka (1969- )
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(38)
2010 - 2019
(76)
2000 - 2009
(9)
1990 - 1999
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(111)
1901-2000
(8)
1989-2000
(3)
1945-1989
(1)
2018
(1)
Kraj wydania
Polska
(123)
Język
polski
(121)
nieznany (1 0)
(1)
Odbiorca
9-13 lat
(11)
Młodzież
(11)
Dzieci
(10)
6-8 lat
(9)
0-5 lat
(1)
14-17 lat
(1)
Dorośli
(1)
Rodzice
(1)
Szkoły zawodowe
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(29)
Literatura amerykańska
(5)
Literatura francuska
(5)
Literatura angielska
(3)
Literatura niemiecka
(2)
Literatura australijska
(1)
Literatura japońska
(1)
Literatura nowozelandzka
(1)
Literatura szwedzka
(1)
Literatura włoska
(1)
literatura polska
(1)
Temat
Zdrowe żywienie
(14)
Odżywianie
(12)
Przepisy kulinarne
(12)
Wegetarianizm
(8)
Potrawy dietetyczne
(7)
Zdrowe odżywianie
(7)
Żywność
(7)
Dieta
(6)
Dietetyka
(6)
Kucharstwo
(6)
Potrawy jarskie
(5)
Dieta owocowo-warzywna
(4)
Koktajle
(4)
Kuchnia wegańska
(4)
Kulinaria
(4)
Weganizm
(4)
Dieta oczyszczająca
(3)
Kuchnia japońska
(3)
Kuchnia włoska
(3)
Potrawy dla dzieci
(3)
Przyprawy
(3)
Soki
(3)
Żywność prozdrowotna
(3)
Alergia
(2)
Cukrzyca
(2)
Dieta bezglutenowa
(2)
Dieta niskowęglowodanowa
(2)
Dieta wegetariańska
(2)
Ekologiczny styl życia
(2)
Gospodarstwo domowe
(2)
Insulinooporność
(2)
Kuchnia polska
(2)
Kuchnia wegetariańska
(2)
Leczenie dietą
(2)
Obyczaje
(2)
Odporność
(2)
Post
(2)
Warzywa
(2)
Zdrowy styl życia
(2)
Śmieci
(2)
Ajurweda
(1)
Aktywność fizyczna
(1)
BHP DBN
(1)
Bourdain, Anthony (1956-2018)
(1)
Celebryci
(1)
Chemia
(1)
Choroba Hashimoto
(1)
Choroby układu krążenia
(1)
Choroby układu pokarmowego
(1)
Choroby żołądka
(1)
Ciasta
(1)
Cukier
(1)
Dekoracja potraw
(1)
Desery
(1)
Dieta elastyczna
(1)
Dieta metaboliczna
(1)
Dieta odchudzająca
(1)
Dieta startowa
(1)
Dipy
(1)
Dowbor, Katarzyna
(1)
Dyktatura (ustrój)
(1)
Dziennikarze
(1)
Elita władzy
(1)
Fermentacja
(1)
Gastronomia
(1)
Gotowanie
(1)
Grzyby
(1)
Hildegarda (święta ; 1098-1179)
(1)
Jakość żywności
(1)
Jedzenie (czynność)
(1)
Kasza
(1)
Kaszotto
(1)
Kiszenie żywności
(1)
Kremy
(1)
Książka kucharska
(1)
Kucharze
(1)
Kuchnia amerykańska
(1)
Kuchnia francuska
(1)
Kuchnia roślinna
(1)
Kultura stołu
(1)
Leczenie
(1)
Marnotrawstwo żywności
(1)
Medycyna niekonwencjonalna
(1)
Metabolizm
(1)
Migrena
(1)
Nadwaga
(1)
Nakrycie i dekoracja stołu
(1)
Niemowlę
(1)
Nowotwory
(1)
Odchudzanie
(1)
Ogródki działkowe i przydomowe
(1)
Oszczędność
(1)
Otyłość
(1)
Otyłość dzieci i młodzieży
(1)
Pasty
(1)
Pieczywo
(1)
Polityka
(1)
Potrawy
(1)
Potrawy jednogarnkowe
(1)
Potrawy mączne
(1)
Temat: czas
1801-1900
(2)
2001-
(2)
1301-1400
(1)
1401-1500
(1)
1501-1600
(1)
1601-1700
(1)
1701-1800
(1)
1901-2000
(1)
1989-2000
(1)
Temat: miejsce
Japonia
(2)
Chiny
(1)
Dharamśala (Indie)
(1)
Francja
(1)
Irak
(1)
Kreta (Grecja)
(1)
Luizjana (Stany Zjednoczone)
(1)
Niemcy
(1)
Prowansja (Francja)
(1)
Raibow (Australia)
(1)
Republika Środkowoafrykańska
(1)
Rumunia
(1)
Stany Zjednoczone
(1)
Toskania (Włochy)
(1)
Włochy
(1)
ZSRR
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(50)
Poradnik
(42)
Przepisy kulinarne
(38)
Opracowanie
(8)
Publikacja bogato ilustrowana
(5)
Poradniki
(4)
Relacja z podróży
(3)
Reportaż
(3)
Biografia
(2)
Audiobook
(1)
Autobiografia
(1)
Esej
(1)
Książka kucharska DBN
(1)
Książki kucharskie
(1)
Opowiadania i nowele
(1)
Opowiadania i nowele obyczajowe
(1)
Pamiętniki i wspomnienia
(1)
Podręcznik
(1)
Poradniki dla rodziców
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(2148)
Socjologia i społeczeństwo
(704)
Psychologia
(581)
Medycyna i zdrowie
(553)
Podróże i turystyka
(472)
Kulinaria
(125)
Kultura i sztuka
(463)
Biologia
(426)
Edukacja i pedagogika
(415)
Religia i duchowość
(298)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(268)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(234)
Etnologia i antropologia kulturowa
(190)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(176)
Literaturoznawstwo
(161)
Kultura fizyczna i sport
(157)
Geografia i nauki o Ziemi
(153)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(144)
Rozwój osobisty
(129)
Filozofia i etyka
(127)
Fizyka i astronomia
(122)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(103)
Ochrona środowiska
(99)
Hobby i czas wolny
(98)
Nauka i badania
(93)
Turystyka i podróże
(90)
Architektura i budownictwo
(70)
Styl życia, moda i uroda
(67)
Inżynieria i technika
(65)
Historia i nauki pomocnicze
(55)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(53)
Językoznawstwo
(52)
Dom i ogród
(48)
Informatyka i technologie informacyjne
(45)
Zarządzanie i marketing
(45)
Matematyka
(42)
Psychologia i zdrowie psychiczne
(41)
Media i komunikacja społeczna
(39)
Praca, kariera, pieniądze
(35)
Rolnictwo i leśnictwo
(34)
Psychologia popularna
(32)
Chemia
(30)
Pedagogika,oświata,edukacja
(27)
Transport i logistyka
(25)
Medycyna,opieka zdrowotna,pielęgniarstwo
(24)
Religie i wierzenia
(21)
Kuchnia i gotowanie
(19)
Archeologia
(17)
Nauka i wiedza
(17)
Socjologia i nauki pomocnicze
(17)
Zdrowie i uroda
(13)
Prawo i systemy prawne
(12)
Rodzina,związki,relacje międzyludzkie
(12)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(11)
Biologia i nauki o życiu
(10)
Biznes,marketing,zarządzanie
(10)
Sport i kultura fizyczna
(10)
Sztuki plastyczne
(10)
Ekonomia i gospodarka
(8)
Film i kino
(8)
Literaturoznawstwo i krytyka literacka
(8)
Filozofia i systemy filozoficzne
(7)
Fizyka
(7)
Hobby,gry i zabawy
(7)
Architektura i projektowanie wnętrz
(6)
Obronność i bezpieczeństwo narodowe
(6)
Polityka,politologia,administracja publiczna
(6)
Rolnictwo i zootechnika
(6)
Fotografia i fotografika
(5)
Wypoczynek i rekreacja
(5)
Antropologia i kultura
(4)
Języki i językoznawstwo
(4)
Przestępczość,kryminologia
(4)
Urbanistyka i planowanie przestrzenne
(4)
Środowisko naturalne,ochrona i inżynieria środowiska
(4)
Finanse,rachunkowość,podatki
(3)
Muzyka i muzykologia
(3)
Religia
(3)
Wzornictwo przemysłowe i sztuka użytkowa
(3)
Archeologia i nauki pomocnicze
(2)
Nauka i nauczaniejęzyków
(2)
Przemysł i usługi
(2)
Radio i telewizja
(2)
Służby i działania ratunkowe
(2)
Varia
(2)
Astronomia,czas i przestrzeń
(1)
Autobiografia
(1)
Cwiczenia oddechem
(1)
Dzienniki
(1)
Ekonomia
(1)
Etyka
(1)
Historia - Sybir
(1)
Inżynieria,technika,budownictwo
(1)
Kabaret,cyrk,performance
(1)
Kosmetologia
(1)
Kościół katolicki
(1)
Kryminał
(1)
Majkowska, Kaja
(1)
Małżeństwo
(1)
Medycyna
(1)
125 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
Jadłonomia po polsku / Marta Dymek. - Warszawa : Marginesy, 2020. - 279, [1] strona : fotografie ; 28,5 cm.
Koniec z długimi listami trudno dostępnych składników. Dość rezygnacji z ulubionych, tradycyjnych smaków. "Jadłonomia po polsku" pokazuje, że kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i równie smaczna co ruskie pierogi. W sześciu rozdziałach podzielonych zgodnie z porami roku znajdziecie mnóstwo roślinnych inspiracji. To nie pomyłka, pór roku mamy w Polsce sześć – jest przecież przedwiośnie oraz trochę zapomniane przedzimie. W końcu czekając na nowalijki trzeba coś jeść, na przykład barszcz z wędzonymi śliwkami, kanapki z pastą z ciecierzycy i kiszonych ogórków, a na deser gryczaną granolę. Ta książka to nie tylko przepisy, ale też praktyczne porady, które sprawiają, że gotowanie jest zrozumiałe i pyszne. W końcu wiadomo, dlaczego latem do rosołu warto wrzucić bób, jak zrobić rewolucyjny pasztet bez pieczenia i czemu w bigosie tak dobrze smakuje kilka kawałków słodkiej dyni. A przede wszystkim: jak gotować roślinnie po polsku, czyli po naszemu – w zgodzie z naszymi smakami, chęciami, możliwościami.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Nowa Jadłonomia : roślinne przepisy z całego świata / Marta Dymek. - Warszawa : Marginesy, 2017. - 271, [2] stron : ilustracje kolorowe ; 29 cm.
Marta Dymek, autorka najgłośniejszej polskiej książki o kuchni roślinnej, powraca z długo wyczekiwaną nową książką. Tym razem w roli głównej wystąpią polskie, sezonowe warzywa w zupełnie nowej odsłonie – w przepisach z kuchni całego świata. Kuchnia roślinna nie pochodzi z żadnego konkretnego kraju ani kontynentu – jest wszędzie. Dlatego Marta Dymek, pracując nad nową książką, szukała roślinnych inspiracji w wielu zakątkach świata i odwiedziła ponad 50 krajów. Zjeździła Wietnam i Tajlandię, zmarzła w Korei, ucierała pasty curry w Indiach, przemierzyła całe Bałkany, wygrzewała się na targowiskach w Maroko i rozpływała się nad świeżym awokado w Kalifornii.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 94 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Jest to książka kucharska promująca niską zawartość węglowodanów z przepisami dla całej rodziny, począwszy od owsianych naleśników Prosiaczka, a skończywszy na frittacie cukiniowej Goofy’ego! Przepisy zostały opracowane we współpracy z Akademią Żywienia i Dietetyki.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64/III [SL Oddział dla Dzieci] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64/III [SL Oddział dla Dzieci] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Lubicie słodycze? Oto książka pełna receptur słodkich przyjemności. Ciasta, torty, serniki, desery i inne łakocie. Łatwiejsze - dla nowicjusza, który pierwszy raz wiąże fartuch kuchenny i nie odróżnia wałka od trzepaczki, i takie dla prawdziwych mistrzów - co lubią wyzwania. Przepisy zostały opracowane tak, by ich wykonanie sprawiało radość. Zawierają opisy czynności, krok po kroku oraz apetyczne zdjęcia, dzięki którym możecie samodzielnie stworzyć słodkie arcydzieła. W książce znajdziecie też Przepis na sukces, żeby łatwiej było Wam oswoić kuchnię i Zaradnik, który pomoże pokonać kulinarne przeszkody. Z taką pomocą niejedno Wam się upiecze. A w nagrodę czeka na Was wylizywanie garnuszków po polewie czekoladowej, podjadanie kolorowej posypki i podskubywanie kruszonki. Dla każdego coś słodkiego.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Złotniki
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64/III [ZŁ wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Wege w kwadrans / Katarzyna Gubała. - Wydanie drugie rozszerzone. - Gliwice : Septem, 2019. - 279, [1] strona : kolorowe fotografie ; 24 cm.
Przedstawiamy książkę dla każdego, komu wydaje się, że kuchnia wegetariańska i wegańska jest skomplikowana, trudna i czasochłonna. To też książka dla wszystkich, którzy chcieliby gotować roślinnie, a nie wiedzą, od czego zacząć. Wege w kwadrans to aż 125 zdrowych przepisów, które można wykonać w 15 minut lub maksymalnie w pół godziny, gdy wliczyć w to czas gotowania ryżu, kaszy czy soczewicy.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
W kuchni wegetariańskiej nigdy nie jest nudno! To świat pełen różnorodnych smaków, kolorów i aromatów. Wszystko dzięki warzywom – tym powszednim, znanym od lat – jak marchewka, kalarepa czy ziemniaki, i tym mniej popularnym, egzotycznym, ale dostępnym dziś powszechnie także w naszych sklepach. W książce znajdziesz ponad 250 oryginalnych przepisów na dania wegetariańskie z całego świata – od kuchni śródziemnomorskiej, poprzez przepisy rodem z Ameryki Północnej i Południowej, aż po jeszcze bardziej egzotyczne dania afrykańskie i orientalne. Południowoamerykańska zupa z awokado lub turecka z soczewicy, grecka sałatka horiatiki, bataty z ananasem po hawajsku… brzmi pysznie, smakuje jeszcze lepiej, a zdobycie produktów i ich przygotowanie nie sprawi żadnej trudności. Dzięki przepisom zawartym w książce, wzbogaconym ciekawostkami opowiadanymi przez autora, dowiesz się jak jeść zdrowo, kolorowo i smacznie.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Grzybownik + mapa / Justyn Kołek, Ewa Furtak, Aleksandra Jarczok. - Bielsko-Biała : Pascal, 2023. - 255, [1] strona, [1] karta tablic złożona luzem : fotografie, ilustracje, mapa ; 22 cm + mapa.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 56/59 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Dania na wiosnę / pod redakcją Ewy Jarzębowskiej. - Warszawa : Świat Książki, 2000. - 159 stron ; fotografie kolorowe ; 27 cm.
Dziedzina i ujęcie
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
Sekrety włoskiej kuchni / Elena Kostioukovitch ; przedmowa Umberto Eco ; z włoskiego przełożył Jan Jackowicz. - Wydanie II, poprawione. - Warszawa : Albatros, 2020. - 599, [1] strona : fotografie ; 25 cm.
Przewodnik kulinarny uhonorowany prestiżową nagrodą Premio Bancarella della Cucina! Dziewiętnaście regionów Włoch i ich przysmaki w jednej książce! Autorka, rozkochana we Włoszech Rosjanka, mieszkająca tam od dwudziestu lat, ze znawstwem i lekkością prowadzi nas przez dziewiętnaście głównych regionów kraju – od Friulii i Górnej Adygi na północy, po Kalabrię i Sycylię na południu – przybliżając nam właściwe dla każdego obszaru potrawy, ale też kulturę i obyczaje. Opatrzona wstępem Umberta Eco książka jest barwną mozaiką, która pozwala przeniknąć ducha Italii.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Suchy Las
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 [SL Wypożyczalnia] (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej